Barion Pixel

Általános tudnivalók a foglalások kapcsán.

A foglalási naptár valós adatokat mutat hajóink foglaltságát illetően.

A bérleti díjakat a rendszer a meghirdetett árak alapján kalkulálja. A foglalást követően Kollégán ellenőrzi a foglalási időpontokat, díjakat, szükség esetén módosítja Önnel egyeztetve. Kollégánk küldi ki a visszaigazoló levelet rendszerünkből a foglalási adatokkal miután megtörtént a foglalás ellenőrzése. Ekkor válik véglegessé a foglalás.

A fizetés nélkül nincs foglalás. Átutalással is lehet fizetni, kérjük töltse ki a formot ehhez.

A fizetés a Barion Zrt pénzügyi rendszerén - oldalukon keresztül történik, a  kártya adatokat csak Ők kezelik.

A rendszer lehetővé teszi az utolsó pillanatban történő foglalásokat is. Kapitány nélküli hajóbérlések esetén tudjuk nyújtani a szolgáltatást.

Kapitánnyal együtt történő 2-8 órás bérlések esetén a hajóvezető szűk keresztmetszet, általában meg tudjuk oldani. Érdemes a 24-48 órán belüli foglalásokat olyan hajóra kezdeményzeni ahol előtte vagy után van más foglalás. Amennyiben a bérlés meghiúsul ezen oknál fogva, úgy a kifizetett összeg visszautalásra kerül ugyan úgy mint rossz idő esetén. Rossz idő: 50 km/óra feletti szél, 15 fok alatti hőmérséklet, zuhogó eső.

Pár órás kapitányos bérlés esetén a pontos hajót Kollégánk határozza meg.

1-5 fő esetén. 25-31 lábas hajók: Sudár sport, Shipman, Tekla, Tiara, Tyrannos.

6-9 fő esetén: Tekla, Tiara, Tyrannos

Prémium hajó: Füke 37, Fok33, Bavaria 32 hajók közül választ.

Elektromos hajó esetén adott hajóra történik a foglalás.

Az elektromos és vitorlás hajók foglalása esetén az indulás a Siófoki Stefánia kikötőből történik. (ettél eltérő indulás esetén felárat kell fizetni)

Kérjük törekedjen az emailes kapcsolatfelvételre és leginkább az online foglalás használatára. Köszönjük Kollégáink nevében!


Az érkezés menete:

A hajóvezető elérhetőségét a hajózást megelőző napon küldjük át emailben.

Rossz idő esetén megpróbáljuk telefonon érteítésíteni (12-24 órával előtte), de Ön is tud tájékozódni: https://www.idokep.hu/szel/balaton vagy a https://www.windguru.cz/3238  oldalakon. A piros és sárga színek, számok azt jelzik, hogy valószínűleg nem fogjuk tudni kivinni Önöket. Erről minden esetben mi döntünk. Az előrejelzés 1-2 napra talán pontos... Legtöbb eseetben aznap reggel döl el.

- A Stefánia kikötő (Vitorlás utca) környékén közterületen ingyenes a parkolás. A környező Hotelok (Moló, Yacht) parkolóit nem használhatják vendégeink alap esetben.

A személyforgalmi kikötőben fizetős a parkolás.

- Két találkozási pont van, kérjuk ott várják meg a Hajóvezetőt.:  Érkezési helyek térképen.

- A Stefánia vitorlás kikötő környékén sem ingyenes, sdm fizetős mosdó nincs. A környező Hotelek nem biztosítanak ilyen lehetőséget. A kikötő területén van mosdó, használatát Kollégáinkon keresztül lehet igénybe venni.

- Rend és kultúrált viselkedés jellemzi a kikötőt, kérjük Önök is tegyenek így.


Várjuk Önöket és köszönjük a foglalást!


2-4 órás vitorlás bérlések kapitánnyal.

Egy vagy több napos vitorlás hajóbérlések 

Elektromos hajóbérlések